Case Ruisrock


Case Yle Case Stora Enso Case Arla Ingman Case VR Track Case Weekend Festival Case Basware Case Meyer Turku Case Flowfestival Case Ruisrock Case Hullu Poro Case Rinta-Joupin Autokauppa Case Kia

Case Ruisrock

Ruisrock ja Ankkarock valitsivat myös vuonna 2010 Labyrintti Median ryhmätekstiviesti-palvelun festivaalien tiedotuskanavakseen.

Hopealuodin avulla festivaalijärjestäjä tavoittaa yhteistyökumppaninsa nopeasti ja paikkariippumattomasti suoraan matkapuhelimeen.

The Rasmus / Färsaaret tapaus meni niin, että bändin lento jäi jumiin sumun takia Färsaarille ja keikka lauantaina Ankkarockissa jouduttiin lopulta perumaan, kun saarelta ei lähtenyt lentoja. Vihdoin sunnuntaina lentokenttä Färsaarilla aukesi ja bändi pääsi Suomeen ja esiintymään Ankkarockiin. Haastemme oli saada tieto kaikille niille sadoille faneille ketkä olivat saapuneet katsomaan bändiä, että The Rasmus esiintyy sittenkin Ankkarockissa, mutta alkuperäisen lauantain sijaan sunnuntaina. Keräsimme fanien numeroita lipunmyynnissä ja infopisteissä, ja pidimme heitä ajan tasalla Hopealuodin avulla.

Mikko Niemelä, Vantaan Festivaalit Oy

 

Ruisrock 2009 Ruisrock 2009 Ruisrock 2008  Ruisrock 2007 Ruisrock 2006 Ankkarock