Etusivu / Esittely

Esittely

Hopealuoti on Suomen helppokäyttöisin palvelu ryhmäteksti­viestien ja sähköpostien lähetykseen sekä tekstiviestikyselyjen tekoon. Et tarvitse ohjelmistoasennuksia - Internet-yhteys ja www-selain riittävät.

Hopealuoti-ryhmätekstiviestipalvelu sisältää osoitekirjan, jonne voit tuoda yhteystietoja helposti vaikkapa Excel®-tiedostosta. Tekstiviestejä ja sähköposteja voit lähettää myös ajastetusti ja vastaanottajakohtaisesti personoituna. Tekstiviesteissä voit käyttää lähettäjänä nimeä tai puhelinnumeroa, ja viestien pituutta ei ole rajoitettu. Palvelua jatkokehitetään täysipäiväisesti ja ohjelmistopäivitykset kuuluvat hintaan.

Hopealuoti on turvallinen ja luotettava. Yhteys muodostetaan aina vahvaa pankkitasoista salausta käyttäen. Hopealuotiin talletetut tiedot säilytetään kahdessa valvotussa ja pääsynvalvonnalla varustetussa palvelinkeskuksessa. Kaksi palvelinkeskusta mahdollistaa palvelun jatkumisen myös teknisten vikojen tai sähkönjakeluongelmien sattuessa.

Mikäli tarvitset apua, asiantunteva asiakastukemme on apunasi puhelimitse tai sähköpostitse.

Hopealuodin tyypillisiä käyttökohteita ovat:

Sisäinen viestintä. Tekstiviestillä tavoitat organisaatiosi henkilöstön ajasta tai paikasta riippumatta. Tehosta organisaatiosi sisäisiä prosesseja ottamalla Hopealuoti osaksi niitä.

Hälytykset, tiedotukset. Ryhmätekstiviesti on paras tapa tavoittaa nopeasti suuri määrä ihmisiä. Tiedotukset häiriötilanteista tai vaikkapa tapahtumakutsut onnistuvat luotettavasti ja helposti.

Mobiilimarkkinointi. Hopealuodilla tavoitat asiakkaasi kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Pyydä tarjous!
Kyllä, olen hyväksynyt LINK Mobility Oy:n tietosuojaperiaatteet ja sähköisen tiedon keräämisen ja tallentamisen pyyntöni käsittelyä ja vastaamista varten.
The Rasmus / Färsaaret tapaus meni niin, että bändin lento jäi jumiin sumun takia Färsaarille ja keikka lauantaina Ankkarockissa jouduttiin lopulta perumaan, kun saarelta ei lähtenyt lentoja. Vihdoin sunnuntaina lentokenttä Färsaarilla aukesi ja bändi pääsi Suomeen ja esiintymään Ankkarockiin. Haastemme oli saada tieto kaikille niille sadoille faneille ketkä olivat saapuneet katsomaan bändiä, että The Rasmus esiintyy sittenkin Ankkarockissa, mutta alkuperäisen lauantain sijaan sunnuntaina. Keräsimme fanien numeroita lipunmyynnissä ja infopisteissä, ja pidimme heitä ajan tasalla Hopealuodin avulla.

Ruisrock
Mikko Niemelä, Vantaan Festivaalit Oy
Katso esittelyvideo