Etusivu / Esittely

Esittely

Hopealuoti on Suomen helppokäyttöisin palvelu ryhmäteksti­viestien ja sähköpostien lähetykseen sekä tekstiviestikyselyjen tekoon. Et tarvitse ohjelmistoasennuksia - Internet-yhteys ja www-selain riittävät.

Hopealuoti-ryhmätekstiviestipalvelu sisältää osoitekirjan, jonne voit tuoda yhteystietoja helposti vaikkapa Excel®-tiedostosta. Tekstiviestejä ja sähköposteja voit lähettää myös ajastetusti ja vastaanottajakohtaisesti personoituna. Tekstiviesteissä voit käyttää lähettäjänä nimeä tai puhelinnumeroa, ja viestien pituutta ei ole rajoitettu. Palvelua jatkokehitetään täysipäiväisesti ja ohjelmistopäivitykset kuuluvat hintaan.

Hopealuoti on turvallinen ja luotettava. Yhteys muodostetaan aina vahvaa pankkitasoista salausta käyttäen. Hopealuotiin talletetut tiedot säilytetään kahdessa valvotussa ja pääsynvalvonnalla varustetussa palvelinkeskuksessa. Kaksi palvelinkeskusta mahdollistaa palvelun jatkumisen myös teknisten vikojen tai sähkönjakeluongelmien sattuessa.

Mikäli tarvitset apua, asiantunteva asiakastukemme on apunasi puhelimitse tai sähköpostitse.

Hopealuodin tyypillisiä käyttökohteita ovat:

Sisäinen viestintä. Tekstiviestillä tavoitat organisaatiosi henkilöstön ajasta tai paikasta riippumatta. Tehosta organisaatiosi sisäisiä prosesseja ottamalla Hopealuoti osaksi niitä.

Hälytykset, tiedotukset. Ryhmätekstiviesti on paras tapa tavoittaa nopeasti suuri määrä ihmisiä. Tiedotukset häiriötilanteista tai vaikkapa tapahtumakutsut onnistuvat luotettavasti ja helposti.

Mobiilimarkkinointi. Hopealuodilla tavoitat asiakkaasi kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Pyydä tarjous!
Kyllä, olen hyväksynyt LINK Mobility Oy:n tietosuojaperiaatteet ja sähköisen tiedon keräämisen ja tallentamisen pyyntöni käsittelyä ja vastaamista varten.
Meyer Turku arvostaa Hopealuoti-palvelussa viestien toimitusten pientä vasteaikaa sekä nettikäyttöliittymän hyvää käytettävyyttä. Palvelun avulla parannamme laivanrakennusverkostomme toimintaa mahdollisissa kriisitilanteissa.

Meyer Turku
Sami Nikkanen, Meyer Turku
Katso esittelyvideo