Etusivu / Ominaisuudet

Ominaisuudet

Hopealuoti-ryhmätekstiviestipalvelun avulla tavoitat tärkeimmät sidosryhmäsi tekstiviesteillä. Halutessasi saat käyttöösi myös multimediaviestien ja sähköpostin ryhmälähetyksen sekä interaktiiviset mobiilipalvelut, tarvittaessa myös laskutuksella.

Hopealuotia käytät mistä tahansa. Tarvitset vain tietokoneen, selaimen ja Internet-yhteyden. Hopealuodilla tekstiviestit löytävät aina perille.

Tekstiviestien ryhmälähetys

Hopealuodilla lähetät ryhmätekstiviestit helposti ja nopeasti. Viestit voit personoida vastaanottajakohtaisesti käyttämällä lisäkentät-ominaisuutta.

Tekstiviestien pituuden voit määrittää vapaasti, eikä pituus rajoitu 160 merkkiin. Viestin lähettäjänä voit käyttää haluamaasi nimeä tai omaa puhelinnumeroasi. Voit myös ajastaa tekstiviestit ja sähköpostit lähtemään haluamanasi ajankohtana, luoda omia viestipohjia sekä seurata viestien perillemenoa vastaanottajakohtaisesti.

Sähköpostin ryhmälähetys

Hopealuodilla lähetät myös ryhmäsähköpostit helposti ja nopeasti. Palvelu sisältää vastaanottajakohtaisen avattujen linkkien seurannan sekä postituslistalta eroamisen. Sähköposteihin liität myös helposti kuvia, linkkejä ja liitetiedostoja, jotka talletetaan Hopealuodin palvelimille.

Tekstiviestikyselyt

Hopealuodin avulla toteutat helposti tekstiviestikyselyt. Palvelueditorilla luot helposti moniosaisenkin kyselypuun ja viet tulokset palvelusta ulos helposti vaikkapa Excel® -taulukkoon tai csv-tiedostoon.

Voit myös ajastaa kyselyt haluamallesi ajankohdalle.

Synkronointi tietokannoista

Voit tuoda Hopealuotiin Excel® lisäksi kontakteja ulkoisista järjestelmistä. LINK Mobilityn itsenäisesti toteuttaman synkronointitoiminnon avulla voit tuoda kontakteja suoraan Microsoft Dynamics® CRM:stä tai Microsoft Active Directory®:sta. Haluttu tietokanta määritellään projektiin ulkoiseksi lähteeksi Hopealuodin ulkoisen lähteen luontityökalulla.

Kertaalleen tehdyn määrittelyn jälkeen synkronointi suoritetaan nappia painamalla järjestelmäänne liitetyn projektin osoitekirjasta. Synkronointi peilaa kontaktit Hopealuodin projektin osoitekirjaan luomalla uusia, päivittämällä vanhoja sekä poistamalla kontakteja. Synkronointi toimii sekä SMS- että sähköpostilähetyksessä.

Osoitekirja

Monipuolinen ja helppokäyttöinen osoitekirja toimii tarvittaessa myös asiakasrekisterinä. Osoitekirja mahdollistaa yksittäisten kontaktien lajittelun eri ryhmiin ja ryhmien hallinnan.

Kontakteja ja ryhmiä on helppo tuoda osoitekirjaan ulkoisista järjestelmistä kuten yrityksen CRM-järjestelmästä. Esimerkiksi Excel®- tai csv-tiedoston tuonti onnistuu muutamalla hiiren painalluksella Hopealuodin älykkään, tiedoston sisällön automaattisesti tunnistavan tuontijärjestelmän ansiosta.

Osoitekirjan sisältämiä kenttiä on myös mahdollista muokata tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi lisätä kontaktin tietoihin asiakasnumerokentän.

Viestiarkisto

Kaikki lähettämäsi viestit löytyvät Hopealuodin viestiarkistosta. Viestin päivämäärän, kellonajan, sisällön ja vastaanottajien lisäksi voit tarkistaa viestin perillemenon vastaanottajakohtaisesti.

Palvelun ominaisuuksia

 • Tekstiviestien ja sähköpostin ryhmälähetys
 • Viestien personointi vastaanottajakohtaisesti
 • Viestien lähetysajankohdan määrittäminen
 • Usein käytettyjen viestien talletus viestipohjiksi
 • Tekstiviestien lähettäjänä näkyy haluamasi nimi tai puhelinnumero
 • Pitkät tekstiviestit, ei 160 merkin rajaa
 • Sähköpostin kuvat ja liitetiedostot talletetaan Hopealuoti-palveluun
 • Kattava osoitekirja, kontaktit ja ryhmät
 • Yhteystietojen älykäs tuonti esimerkiksi Excel® -tiedostosta
 • Yhteystietojen synkronisointi Microsoft Dynamics® CRM ja Microsoft Active Directory®:sta
 • Tekstiviestikyselyiden toteutus
 • Viestiarkisto lähetettyjen viestien seurantaan
 • Lähetettyjen viestien perillemenon seuranta
The Rasmus / Färsaaret tapaus meni niin, että bändin lento jäi jumiin sumun takia Färsaarille ja keikka lauantaina Ankkarockissa jouduttiin lopulta perumaan, kun saarelta ei lähtenyt lentoja. Vihdoin sunnuntaina lentokenttä Färsaarilla aukesi ja bändi pääsi Suomeen ja esiintymään Ankkarockiin. Haastemme oli saada tieto kaikille niille sadoille faneille ketkä olivat saapuneet katsomaan bändiä, että The Rasmus esiintyy sittenkin Ankkarockissa, mutta alkuperäisen lauantain sijaan sunnuntaina. Keräsimme fanien numeroita lipunmyynnissä ja infopisteissä, ja pidimme heitä ajan tasalla Hopealuodin avulla.

Ruisrock
Mikko Niemelä, Vantaan Festivaalit Oy
Katso esittelyvideo
* Microsoft Excel, Microsoft Dynamics CRM and Microsoft Active Directory are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries.