Etusivu / Asiakkaitamme / Case Arla Ingman
Case Yle Case Stora Enso Case Arla Ingman Case VR Track Case Weekend Festival Case Basware
Case Meyer Turku Case Flowfestival Case Hullu Poro Case Rinta-Joupin Autokauppa Case Ruisrock Case Kia

Case Arla Ingman

Arla Ingman Oy Ab valitsi Labyrintti Median Hopealuoti-palvelun työkaluksi yrityksensä sisäiseen viestintään ja kanta-asiakasmarkkinointiin. Arla valitsi Hopealuodin työkaluksi yrityksensä sisäiseen viestintään ja sidosryhmäviestintään.

Arla Ingman on maitopohjaisiin elintarvikkeisiin keskittyvä meijerialan yritys. Yrityksen tärkein raaka-aine on korkealuokkainen kotimaassa tuotettu maito, jota ostetaan noin 1 100 suomalaiselta maidontuottajalta. Arla Ingman työllistää Suomessa yli 400 henkilöä ja yrityksen pääkonttori sijaitee Sipoossa. Arla Ingman on osa Arla Foods -konsernia, jolla on 16 000 työntekijää ja tuotantoa 13 maassa. Arla Foods on maailman suurin luomumaitotuotteiden valmistaja.

Arlan tehtävänä on luoda makuelämyksiä maidosta ja muuttaa maito innovatiivisiksi tuotteiksi. Yritys haluaa tarjota kuluttajille luonnollisia maitopohjaisia tuotteita, jotka edistävät hyvinvointia ja luovat inspiraatiota ruoanlaittoon.

ARLA INGMAN // 13.9.2011, 11:24
Lisäaineettomien tuotteiden ja luomutuotteiden valikoima laajenee. Lue lisää sähköpostista.
Pyydä tarjous!
Kyllä, olen hyväksynyt LINK Mobility Oy:n tietosuojaperiaatteet ja sähköisen tiedon keräämisen ja tallentamisen pyyntöni käsittelyä ja vastaamista varten.
Meyer Turku arvostaa Hopealuoti-palvelussa viestien toimitusten pientä vasteaikaa sekä nettikäyttöliittymän hyvää käytettävyyttä. Palvelun avulla parannamme laivanrakennusverkostomme toimintaa mahdollisissa kriisitilanteissa.

Meyer Turku
Sami Nikkanen, Meyer Turku
Katso esittelyvideo