Etusivu / Asiakkaitamme / Case Flow Festival
Case Yle Case Stora Enso Case Arla Ingman Case VR Track Case Weekend Festival Case Basware
Case Meyer Turku Case Flowfestival Case Hullu Poro Case Rinta-Joupin Autokauppa Case Ruisrock Case Kia

Case Flow Festival

Flow Festival hankki Hopealuoti-palvelun tiedotuskanavaksi festivaalien ajaksi. Hopealuoti mahdollistaa reaaliaikaisen tiedotuksen tuhansien ihmisten matkapuhelimiin, joten se soveltuu hyvin erilaisiin massatapahtumiin.

Flow Festival on Euroopan johtavia kaupunkikulttuuri- ja musiikkifestivaaleja ja se järjestetään Helsingin Suvilahdessa. Festivaali panostaa visuaaliseen taiteeseen ja kaupunkikulttuuriin. Musiikki on monipuolista indierockista klubimusiikkiin.

Flow Festival on järjestetty Helsingissä vuodesta 2004 ja se on kasvanut pienestä klubitapahtumasta yhdeksi tämän päivän ainutlaatuisimmista musiikkitapahtumista.

Elokuussa 2015 lavalla nähdään mm. ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Beck sekä Flow Festival Ljubjanassa yleisön villinneet Pet Shop Boys, Róisín Murphy ja Run The Jewels. Viimeisen kolmen vuoden aikana Flow Helsinki on kerännyt noin 60.000 kävijää viikonlopun aikana.

Flow Festival Ljubljana järjestettiin ensimmäistä kertaa kesäkuussa 2015 Ljubljanassa, Sloveniassa.

FLOW // 15.8.2011, 18:06
Loppuunmyyty Flow-lauantai (lippukapasiteetti 16 000) alkoi hetki sitten auringonpaisteessa. Ei viime hetken ohjelmamuutoksia.