Etusivu / Asiakkaitamme / Case Rinta-Joupin Autokauppa
Case Yle Case Stora Enso Case Arla Ingman Case VR Track Case Weekend Festival Case Basware
Case Meyer Turku Case Flowfestival Case Hullu Poro Case Rinta-Joupin Autokauppa Case Ruisrock Case Kia

Case Rinta-Joupin Autokauppa

Rinta-Joupin Autoliike käyttää Hopealuotia mobiilimarkkinointikampanjoiden toteuttamiseen. Hopealuodin avulla tavoitamme asiakkaamme nopeasti ja vaivattomasti. Mobiilimarkkinointi tehostaa myyntiä mm. perinteisten suoramarkkinointikirjeiden tapaan mutta tavoittaa asiakkaan paremmin.

Rinta-Joupin Autoliike Oy on jo 60-vuotta toiminut autoliike, joka myy ja ostaa autoja 14 eri paikkakunnalla ympäri Suomea. Edustamme yhdeksää uuden auton merkkiä, sekä useita matkailuautomerkkejä.

RINTAJOUPPI // 1.5.2012, 11:41
Tervetuloa aamupalalle huomenna klo 7-11. Mukana laaja pakettiautomallisto.
Pyydä tarjous!
Kyllä, olen hyväksynyt LINK Mobility Oy:n tietosuojaperiaatteet ja sähköisen tiedon keräämisen ja tallentamisen pyyntöni käsittelyä ja vastaamista varten.
The Rasmus / Färsaaret tapaus meni niin, että bändin lento jäi jumiin sumun takia Färsaarille ja keikka lauantaina Ankkarockissa jouduttiin lopulta perumaan, kun saarelta ei lähtenyt lentoja. Vihdoin sunnuntaina lentokenttä Färsaarilla aukesi ja bändi pääsi Suomeen ja esiintymään Ankkarockiin. Haastemme oli saada tieto kaikille niille sadoille faneille ketkä olivat saapuneet katsomaan bändiä, että The Rasmus esiintyy sittenkin Ankkarockissa, mutta alkuperäisen lauantain sijaan sunnuntaina. Keräsimme fanien numeroita lipunmyynnissä ja infopisteissä, ja pidimme heitä ajan tasalla Hopealuodin avulla.

Ruisrock
Mikko Niemelä, Vantaan Festivaalit Oy
Katso esittelyvideo