Etusivu / Asiakkaitamme / Case Ruisrock
Case Yle Case Stora Enso Case Arla Ingman Case VR Track Case Weekend Festival Case Basware
Case Meyer Turku Case Flowfestival Case Hullu Poro Case Rinta-Joupin Autokauppa Case Ruisrock Case Kia

Case Ruisrock

Ruisrock ja Ankkarock valitsivat myös vuonna 2010 Labyrintti Median ryhmätekstiviesti-palvelun festivaalien tiedotuskanavakseen.

Hopealuodin avulla festivaalijärjestäjä tavoittaa yhteistyökumppaninsa nopeasti ja paikkariippumattomasti suoraan matkapuhelimeen.

The Rasmus / Färsaaret tapaus meni niin, että bändin lento jäi jumiin sumun takia Färsaarille ja keikka lauantaina Ankkarockissa jouduttiin lopulta perumaan, kun saarelta ei lähtenyt lentoja. Vihdoin sunnuntaina lentokenttä Färsaarilla aukesi ja bändi pääsi Suomeen ja esiintymään Ankkarockiin. Haastemme oli saada tieto kaikille niille sadoille faneille ketkä olivat saapuneet katsomaan bändiä, että The Rasmus esiintyy sittenkin Ankkarockissa, mutta alkuperäisen lauantain sijaan sunnuntaina. Keräsimme fanien numeroita lipunmyynnissä ja infopisteissä, ja pidimme heitä ajan tasalla Hopealuodin avulla.
Mikko Niemelä, Vantaan Festivaalit Oy
RUISROCK // 15.6.2010, 10:34
The Soundsin hittikimaran ja ilotulituksen huipentama lauantai keräsi Ruisrockiin 30000 vierasta. Ohjelma jatkuu sunnuntaina klo 12:45.
Pyydä tarjous!
Kyllä, olen hyväksynyt LINK Mobility Oy:n tietosuojaperiaatteet ja sähköisen tiedon keräämisen ja tallentamisen pyyntöni käsittelyä ja vastaamista varten.
Markkinointiviestejä lähetetään viikoittain ja tulos näkyy asiakasvirroissa. Tekstiviesti on meille sähköpostia nopeampi tapa tavoittaa laaja työntekijäverkostomme. Hopealuodin käytössä hyväksi on havaittu vastaanottajaryhmien luominen ja jakaminen.

Hullu Poro
Riikka Laru, Hullu Poro
Katso esittelyvideo