Etusivu / Asiakkaitamme / Case Weekend Festival
Case Yle Case Stora Enso Case Arla Ingman Case VR Track Case Weekend Festival Case Basware
Case Meyer Turku Case Flowfestival Case Hullu Poro Case Rinta-Joupin Autokauppa Case Ruisrock Case Kia

Case Weekend Festival

Weekend Festival valitsi Labyrintti Median SMS Gateway -palvelun tiedotuskanavakseen festivaaleille. Tekstiviestien avulla talkoolaisille voidaan nopeasti ilmoittaa työvuorojen hyväksymisestä tai niiden mahdollisista muutoksista.

Weekend Festival on elektroniseen musiikkiin painottuva festivaali, joka järjestettiin ensimmäisen kerran Espoossa vuonna 2012. Vuonna 2015 Weekend Festival oli loppuunmyyty jo ennakkoon ja keräsi yhteensä 60 000 kävijää.

Jo viidettä kertaa juhlittava Helsingin Weekend Festival järjestetään elokuussa samaan aikaan myös Virossa ja Ruotsissa. Esiintyjiin kuuluvat mm. Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren, Martin Garrix ja Tiësto sekä Antti Tuisku ja JVG. Festivaalin järjestäjänä toimii WKND Festival Oy.

WKND // 7.8.2015, 07:45
Moi Janne, muistutamme vain että olemme hyväksyneet sinut vuoroon/vuoroihin ja ilmoitus tästä on sähköpostissasi. -WKND
Pyydä tarjous!
Kyllä, olen hyväksynyt LINK Mobility Oy:n tietosuojaperiaatteet ja sähköisen tiedon keräämisen ja tallentamisen pyyntöni käsittelyä ja vastaamista varten.
The Rasmus / Färsaaret tapaus meni niin, että bändin lento jäi jumiin sumun takia Färsaarille ja keikka lauantaina Ankkarockissa jouduttiin lopulta perumaan, kun saarelta ei lähtenyt lentoja. Vihdoin sunnuntaina lentokenttä Färsaarilla aukesi ja bändi pääsi Suomeen ja esiintymään Ankkarockiin. Haastemme oli saada tieto kaikille niille sadoille faneille ketkä olivat saapuneet katsomaan bändiä, että The Rasmus esiintyy sittenkin Ankkarockissa, mutta alkuperäisen lauantain sijaan sunnuntaina. Keräsimme fanien numeroita lipunmyynnissä ja infopisteissä, ja pidimme heitä ajan tasalla Hopealuodin avulla.

Ruisrock
Mikko Niemelä, Vantaan Festivaalit Oy
Katso esittelyvideo