Etusivu / Asiakkaitamme / Case Meyer Turku
Case Yle Case Stora Enso Case Arla Ingman Case VR Track Case Weekend Festival Case Basware
Case Meyer Turku Case Flowfestival Case Hullu Poro Case Rinta-Joupin Autokauppa Case Ruisrock Case Kia

Case Meyer Turku

Meyer Turku käyttää Turun telakalla Hopealuotia hätä- ja kriisiviestintään. Viestintä on käytössä koko laivanrakennusverkostolla. Tämän vuoksi Hopealuoti-palveluun sisällytettiin myös ominaisuus, jolla viestiketjuun voi liittyä ja siitä voi erota laivakohtaisesti tekstiviestillä.

Tämän lisäksi Meyer Turku hyödyntää Labyrintti Median MAIL to SMS -ratkaisua sisäisessä viestinnässään.

Meyer Turku arvostaa Hopealuoti-palvelussa viestien toimitusten pientä vasteaikaa sekä nettikäyttöliittymän hyvää käytettävyyttä. Palvelun avulla parannamme laivanrakennusverkostomme toimintaa mahdollisissa kriisitilanteissa.
Sami Nikkanen, ICT Specialist, Meyer Turku

Meyer Turun telakalla on 1350 työntekijää ja siellä rakennetaan maailman suurimpia ja teknologisesti edistyneimpiä aluksia. Telakan omistavat Meyer Werft sekä Suomen valtio.

MEYER TURKU // 15.12.2014, 19:22
Tilanne ohi. Töitä voidaan jatkaa normaalisti.
Situation over. Work can continue normally.
Pyydä tarjous!
Kyllä, olen hyväksynyt LINK Mobility Oy:n tietosuojaperiaatteet ja sähköisen tiedon keräämisen ja tallentamisen pyyntöni käsittelyä ja vastaamista varten.
The Rasmus / Färsaaret tapaus meni niin, että bändin lento jäi jumiin sumun takia Färsaarille ja keikka lauantaina Ankkarockissa jouduttiin lopulta perumaan, kun saarelta ei lähtenyt lentoja. Vihdoin sunnuntaina lentokenttä Färsaarilla aukesi ja bändi pääsi Suomeen ja esiintymään Ankkarockiin. Haastemme oli saada tieto kaikille niille sadoille faneille ketkä olivat saapuneet katsomaan bändiä, että The Rasmus esiintyy sittenkin Ankkarockissa, mutta alkuperäisen lauantain sijaan sunnuntaina. Keräsimme fanien numeroita lipunmyynnissä ja infopisteissä, ja pidimme heitä ajan tasalla Hopealuodin avulla.

Ruisrock
Mikko Niemelä, Vantaan Festivaalit Oy
Katso esittelyvideo