Etusivu / Asiakkaitamme / Case Meyer Turku
Case Yle Case Stora Enso Case Arla Ingman Case VR Track Case Weekend Festival Case Basware
Case Meyer Turku Case Flowfestival Case Hullu Poro Case Rinta-Joupin Autokauppa Case Ruisrock Case Kia

Case Meyer Turku

Meyer Turku käyttää Turun telakalla Hopealuotia hätä- ja kriisiviestintään. Viestintä on käytössä koko laivanrakennusverkostolla. Tämän vuoksi Hopealuoti-palveluun sisällytettiin myös ominaisuus, jolla viestiketjuun voi liittyä ja siitä voi erota laivakohtaisesti tekstiviestillä.

Tämän lisäksi Meyer Turku hyödyntää Labyrintti Median MAIL to SMS -ratkaisua sisäisessä viestinnässään.

Meyer Turku arvostaa Hopealuoti-palvelussa viestien toimitusten pientä vasteaikaa sekä nettikäyttöliittymän hyvää käytettävyyttä. Palvelun avulla parannamme laivanrakennusverkostomme toimintaa mahdollisissa kriisitilanteissa.
Sami Nikkanen, ICT Specialist, Meyer Turku

Meyer Turun telakalla on 1350 työntekijää ja siellä rakennetaan maailman suurimpia ja teknologisesti edistyneimpiä aluksia. Telakan omistavat Meyer Werft sekä Suomen valtio.

MEYER TURKU // 15.12.2014, 19:22
Tilanne ohi. Töitä voidaan jatkaa normaalisti.
Situation over. Work can continue normally.
Pyydä tarjous!
Kyllä, olen hyväksynyt LINK Mobility Oy:n tietosuojaperiaatteet ja sähköisen tiedon keräämisen ja tallentamisen pyyntöni käsittelyä ja vastaamista varten.
Markkinointiviestejä lähetetään viikoittain ja tulos näkyy asiakasvirroissa. Tekstiviesti on meille sähköpostia nopeampi tapa tavoittaa laaja työntekijäverkostomme. Hopealuodin käytössä hyväksi on havaittu vastaanottajaryhmien luominen ja jakaminen.

Hullu Poro
Riikka Laru, Hullu Poro
Katso esittelyvideo