Etusivu / Asiakkaitamme / Case Basware
Case Yle Case Stora Enso Case Arla Ingman Case VR Track Case Weekend Festival Case Basware
Case Meyer Turku Case Flowfestival Case Hullu Poro Case Rinta-Joupin Autokauppa Case Ruisrock Case Kia

Case Basware

Basware Oyj valitsi Labyrintti Median Hopealuoti-palvelun tiedotuskanavakseen tapahtumiensa yhteyteen.

Basware viestii Hopealuodin avulla nopeasti tekstiviesteillä henkilökunnalleen ja tapahtumiin osallistuneille tapahtumien aikana ja niiden jälkeen. Basware arvostaa erityisesti palvelun helppokäyttöisyyttä ja varmatoimisuutta.

Basware Oyj on vuonna 1985 perustettu, Helsingin pörssissä noteerattu taloushallinnon ohjelmistoja tuottava yritys. Basware tarjoaa avoimia, turvallisia, pilvipalveluihin perustuvia ratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille. Ratkaisujen avulla organisaatiot voivat tehostaa hankinta-, ostoreskontra-, laskutus-, maksuliikenne- ja talousohjausprosessejaan. Basware on maailman johtava helpomman ostamisen ja myymisen ratkaisujen toimittaja.

Lisätietoa Baswaresta: www.basware.fiBASWARE // 17.9.2013, 10:26
Tervetuloa Baswaren aamiaistilaisuuteen huomenna. Aamupalaa on tarjolla 08:45 alkaen ja tilaisuus alkaa 09:00.
Pyydä tarjous!
Kyllä, olen hyväksynyt LINK Mobility Oy:n tietosuojaperiaatteet ja sähköisen tiedon keräämisen ja tallentamisen pyyntöni käsittelyä ja vastaamista varten.
The Rasmus / Färsaaret tapaus meni niin, että bändin lento jäi jumiin sumun takia Färsaarille ja keikka lauantaina Ankkarockissa jouduttiin lopulta perumaan, kun saarelta ei lähtenyt lentoja. Vihdoin sunnuntaina lentokenttä Färsaarilla aukesi ja bändi pääsi Suomeen ja esiintymään Ankkarockiin. Haastemme oli saada tieto kaikille niille sadoille faneille ketkä olivat saapuneet katsomaan bändiä, että The Rasmus esiintyy sittenkin Ankkarockissa, mutta alkuperäisen lauantain sijaan sunnuntaina. Keräsimme fanien numeroita lipunmyynnissä ja infopisteissä, ja pidimme heitä ajan tasalla Hopealuodin avulla.

Ruisrock
Mikko Niemelä, Vantaan Festivaalit Oy
Katso esittelyvideo